Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bij Finleys vinden wij groen ondernemen belangrijk. Daarom hebben wij geen voorraad en worden alle orders direct na de bestelling gemaakt en zo spoedig mogelijk naar onze klanten opgestuurd. Gemiddeld is de tijd tussen het bestelmoment en opsturen van de bestelling 10 werkdagen en duurt het 5 werkdagen voordat de bestelling bij onze klanten afgeleverd worden.

De gemiddelde levertijd is dus +/- 15 werkdagen. 

Omdat de productie weleens vertraging op kan lopen kunnen wij geen levertijd garanderen en dient u rekening te houden met een levertijd van maximaal 30 werkdagen. Uw bestelling na 30 dagen nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@finleys.nl en wij zullen achterhalen waar uw bestelling is gebleven. 

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten, tenzij op de productpagina GRATIS VERZENDING aangeboden wordt. De verzendkosten bedragen:
€2,95.