Klantenservice


Klantenservice makkelijk en snel via email

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via info@finleys.nl
Wij beantwoorden elke werkdag tussen 09.00 en 12.00 alle vragen. U heeft dus altijd binnen 24 uur antwoord op uw vraag!
Gemiddelde reactietijd: +/- 45 minuten (tussen 09.00 en 12.00)
Bekijk voordat u contact opneemt met onze klantenservice eerst bij de veelgestelde vragen. Waarschijnlijk staat het antwoord dat u zoekt daar al tussen.
LET OP: WEGENS EEN STORING BIJ ONZE MAILSERVER STRATO KUNNEN WIJ MOMENTEEL GEEN ANTWOORD GEVEN VIA ONS GEBRUIKELIJKE MAIL ADRES, WE GEBRUIKEN HIERVOOR EEN TIJDELIJK EMAILADRES, VERWACHT U ANTWOORD VAN ONS? KIJK VOOR DE ZEKERHEID OF ONZE MAIL IN UW ONGEWENSTE MAIL TERECHTGEKOMEN IS
-
Gratis verzending vanaf €50
Bestelt u voor meer dan €50 euro? Dan is de verzending voor u gratis.Bestelt u voor minder dan €50 euro? Dan bedragen de verzendkosten €7.95 per bestelling. Dit zijn de kosten voor de bestelling en de verwerking van uw bestelling.
-
Geld terug garantie
Niet tevreden met uw aankoop? Stuur ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een email  en u krijg het gehele aankoop bedrag teruggestort zodra wij de bestelling retour ontvangen hebben. Wilt u meer informatie over ons retourbeleid? Lees meer
-
Ons bedrijf
JBC E-commerce
KvK - Nummer: 66143888
Zamenhofstraat 3
2518PB, Den Haag
info@finleys.nl
-
Veelgestelde vragen
Ik heb niet alle items van mijn bestelling ontvangen, is er iets misgegaan?
Wij hebben zelf geen magazijn en laten al onze bestellingen direct naar de klant opsturen door de leverancier. Onze leverancier stuur de items direct op zodra deze gereed zijn. Het kan daardoor gebeuren dat er verschil zit in de afleverdatum van verschillende items. Geen zorgen, de rest van uw bestelling komt eraan. Mochten de items er na 14 WERKdagen nog niet zijn neem dan contact op met onze klantenservice dan gaan wij uitzoeken wat er aan de hand is.
-
Ik heb de verkeerde maat ontvangen, hoe kan dat?
Het kan zijn dat er een foutje is gemaakt bij het verwerken van uw bestelling. Echter voor de Operative Hoodie en de Operator Hoodie voert de fabrikant internationale maten. Wij hebben op onze website de Nederlandse maten vermeld en deze krijgt u ook toegestuurd.  Bekijk hieronder of de ontvangen maat klopt middels de maattabel.
 Fabriekslabel NL maat
M XS
L S
XL M
XXL L
XXXL XL
4XL

XXL